Kratek opis ciljev

Štiriurne priprave na matematiko bomo izvedli v enem kosu. Na pripravah bomo ponovili vse, kar te lahko doleti na maturi iz matematike (predelali bomo teorijo in rešili naloge iz preteklih maturitetnih pol ter si ogledali vprašanja ustnega dela). Inštruktor bo tudi odgovoril na vsa vaša vprašanja. Kaj torej še čakaš? Prijavi se!

Potek 4-urnih priprav
  • Pregled strukture maturitetnih pol.
  • Ponovitev teorije.
  • Reševanje nalog iz preteklih maturitetnih pol.
  • Pregled strukture ustnega dela.
  • Nasveti, kako se lotiti odgovorov na ustni del.
  • Najpogostejše napake pri reševanju nalog.
  • Nasveti, kako se pripraviti na VR in na kaj paziti pri reševanju.
Da vas ne bo bolela roka od vnetega pisanja napotkov, boste prejeli tudi super zapiske. Priprave bodo potekale v interaktivni obliki, tako da boš lahko sproti postavljal/-a tudi lastna vprašanja, na katera ti bo inštruktor z veseljem odgovoril.

Ni na zalogi

Cena

36,00

Ni na zalogi

Predavanje bo v celoti potekalo preko platforme Zoom. S plačilom si zagotoviš mesto na pripravah, po mailu pa ti bomo poslali tudi gradivo, s katerim boš razlagi lažje sledil/-a.

Aladin

inštruktor matematike

Kontaktiraj nas

Za vse dodatne informacije smo ti na voljo na:

031 324 524

info@ematura.si

quotation1
Na pripravah mi je bilo najbolj všeč, da nismo snovi le poslušali, ampak tudi reševali primere.
quotation1
Všeč mi je bilo, da je inštruktorica razlagala zanimivo in razumljivo; všeč mi je bilo, da je ob razlagi podala veliko primerov. Najlepša hvala za super predavanje. :)
quotation1

Všeč mi je bila jedrnata, ampak hkrati poglobljena razlaga, saj sem dobila vse želene odgovore na stvari, ki mi prehodno niso bile čisto jasne. (Zelo zelo simpatične 4 ure! :) )