Dobrodošli na dogodku “Kam na faks?”

Glavni cilj projekta je pomagati pri pomembni odločitvi, ki bo zaznamovala vsaj nadaljnja tri leta vašega življenja. Izbira primerne fakultete je lahko celo strašljiva, vendar se vsak posameznik tega občutka hitro znebi, če ima na voljo dodatne informacije, ki mu olajšajo končno odločitev. Ker se na e-Maturi tega dobro zavedamo in smo prepričani, da so najbolj uporabni nasveti ravno tisti iz prve roke, ker najbolje ilustrirajo dinamično študentsko življenje in delo, smo povabili študente iz najrazličnejših fakultet, da predstavijo svoje izkušnje.

Kdo bo namreč bolje odgovoril na vprašanja, kako izgledajo kolokviji, izpiti in ostala ocenjevanja, kje je v bližini najboljša hrana in s katerim mestnim avtobusom prideš najhitreje na predavanja, kot študenti, ki fakulteto najbolje poznajo! V sklopu dogodka smo izvedli tudi okroglo mizo, na kateri smo klepetali o ostalih pogledih študentskega življenja, o pomenu širjenja svojih obzorij in nabiranju izkušenj ter novih veščin.

Študentsko življenje namreč ni le sedenje za knjigami, temveč mnogo več.

Za prijavo in udeležbo se vam še enkrat iskreno zahvaljujemo. Zelo bomo veseli kakršnihkoli povratnih informacij, pohval ali kritik, ki nam bodo pomagale pri organizaciji dogodkov v prihodnje!
Kontakt
Želimo vam veliko sreče pri izbiri prave fakultete in predvsem veliko znanja na maturitetnih izpitih!

Partnerji dogodka