Priprave v živo

Priprave v živo

Priprave v živo potekajo v manjših skupinah, kar pomeni, da se lahko inštruktorji individualno posvetijo prav vsakemu posamezniku! Na pripravah se boste z inštruktorji srečevali vsak teden po dve šolski uri, kjer boste natančno in sistematično predelali celotno maturitetno snov. Izvedba je v celoti online.

Icon_PredavanjaVZivo (NoBG)
timeline1 (1)

november

januar

marec

maj

40-urne priprave

Srečanja potekajo od novembra do maja po 2 šolski uri na teden. Priprave izvajamo pri matematiki, slovenščini, angleščini, fiziki in kemiji.

30-urne priprave

Srečanja potekajo od januarja do maja po 2 šolski uri na teden. Priprave izvajamo pri matematiki, slovenščini, angleščini, fiziki in kemiji.

20-urne priprave

Srečanja potekajo od marca do maja po 2 šolski uri na teden. Priprave izvajamo pri matematiki, slovenščini, angleščini, fiziki in kemiji.

4-urne priprave

Priprave se izvajajo aprila in maja v obliki enkratnega dogodka, ki je sestavljen iz dveh delov. Organiziramo priprave na angleščino in slovenščino.
quotation1
Na pripravah mi je bilo najbolj všeč, da nismo snovi le poslušali, ampak tudi reševali primere.
quotation1
Všeč mi je bilo, da je inštruktorica razlagala zanimivo in razumljivo; všeč mi je bilo, da je ob razlagi podala veliko primerov. Najlepša hvala za super predavanje. 🙂
quotation1

Všeč mi je bila jedrnata, ampak hkrati poglobljena razlaga, saj sem dobila vse želene odgovore na stvari, ki mi prehodno niso bile čisto jasne. (Zelo zelo simpatične 4 ure! 🙂 )

Individualne inštrukcije

Pri vseh naših predmetih izvajamo tudi individualne inštrukcije, s pomočjo katerih lahko dijak še dodatno poglobi znanje. Inštruktor se povsem posveti dijaku in mu pripravi program, vezan na njegovo stopnjo znanja. Inštrukcije potekajo v online obliki ob vnaprej dogovorjenih terminih in trajajo 45 min oziroma 1 šolsko uro.

Individualne inštrukcije

Pri vseh naših predmetih izvajamo tudi individualne inštrukcije, s pomočjo katerih lahko dijak še dodatno poglobi znanje. Inštruktor se povsem posveti dijaku in mu pripravi program, vezan na njegovo stopnjo znanja. Inštrukcije potekajo v online obliki ob dogovorjenih terminih in trajajo 45 min oziroma 1 šolsko uro.

Kontaktiraj nas

Za vse dodatne informacije smo ti na voljo na:

041 202 770

info@ematura.si

Prijava