Priprave v živo

Priprave v živo

Priprave v živo potekajo v manjših skupinah, kar pomeni, da se lahko inštruktorji individualno posvetijo prav vsakemu posamezniku! Na pripravah se boste z inštruktorji srečali v enem 4-urnem srečanju v aprilu ali maju, na katerem boste naredili pregled celotne maturitetne snovi. Izvedba je v celoti online.
Icon_PredavanjaVZivo (NoBG)
timeline1 (1)

november

januar

marec

maj

4-urne priprave

Priprave se izvajajo aprila in maja v obliki enkratnega dogodka, ki je sestavljen iz dveh delov. Organiziramo priprave za angleščino, slovenščino in matematiko.
quotation1
e-Matura je res super stvar, saj prihrani zelo veliko časa in izlušči res pomembne podatke.
quotation1
e-Matura ponuja kratek pregled vse snovi in ti jo predstavi na najbolj razumljiv in enostaven način.
quotation1
Sem zelo zadovoljna, e-matura mi je zelo olajšala učenje za maturo. Hvala vam.

Individualne inštrukcije

Pri vseh naših predmetih izvajamo tudi individualne inštrukcije, s pomočjo katerih lahko dijak še dodatno poglobi znanje. Inštruktor se povsem posveti dijaku in mu pripravi program, vezan na njegovo stopnjo znanja. Inštrukcije potekajo v online obliki ob vnaprej dogovorjenih terminih in trajajo 45 min oziroma 1 šolsko uro.

Individualne inštrukcije

Pri vseh naših predmetih izvajamo tudi individualne inštrukcije, s pomočjo katerih lahko dijak še dodatno poglobi znanje. Inštruktor se povsem posveti dijaku in mu pripravi program, vezan na njegovo stopnjo znanja. Inštrukcije potekajo v online obliki ob dogovorjenih terminih in trajajo 45 min oziroma 1 šolsko uro.

Kontaktiraj nas

Za vse dodatne informacije smo ti na voljo na:

041 202 770

info@ematura.si

Prijava